Welkom!

15 november 2009

Welkom op ons reislog bij Reislogger! We gaan deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze reis. Kom dus snel een keertje terug en bekijk onze laatste reisverhalen, foto's, kaart en profiel. Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer we een nieuw bericht schrijven in ons blog, dan kun je je aanmelden voor email notificaties.

1. Feri:
    veel plezier
  2. Richard:
    18 november 2009
    prachtig vooruitzicht. Ik kijk nu al uit naar jullie reisverslagen !
  3. Stef:
    18 november 2009
    Het komt nu wel heel dicht bij. Gaaf hoor. Maar eerst samen nog een keer lekker eten. En daarna heel vaak deze site bezoeken om alle avonturen te volgen.
  4. Martijn:
    20 november 2009
    Goed bezig Michel! Nog een reislog ook. 't is bijna zover!
  5. rob moors:
    20 november 2009
    mooiere plaats om de kerstdagen door te brengen kun je je niet wensen. Hele goede reis en een prachtige tijd toegewenst!!
  6. Nicole Vogel:
    21 november 2009
    Goede Reis. Veel plezier en hou ons op de hoogte!!
  7. Stefanie:
    23 november 2009
    Veel plezier, mooie nieuwe indrukken toegewenst om vol inspiratie weer terug te komen. We zijn erg benieuwd naar jullie verhalen en de foto's.
  8. Marta:
    27 november 2009
    Ik wens jullie een heel leuke vakantie. Ik heb me al aangemeld op jullie blog. Leuk idee.
    Groeten!
  9. Karen en Rolf:
    27 november 2009
    Yes you can ! Lieve mensen, prachtig dat jullie dit gaan doen. Geniet voor 1000%. We volgen jullie van dichtbij en laten ons inspireren ...
    Des gros gros bisous de Boulède.
    Kaat
  10. JP Verhoeff:
    27 november 2009
    Nog een keer dan, goede reis, veel plezier en kom gezond weer terug met zijn vieren. Groeten
    Hans
  11. Frank:
    27 november 2009
    nog een zaterdagje inpakken en dan op reis, geweldig vooruitzicht toch
    een heel fijne reis gewenst, geniet van die wereldse vrijheid de komende twee maanden !!! en wie weet wel langer ???

Groet en superreis toegewenst!

Frank, ja die uit Rotterdam
  12. Marleen Bergmans:
    29 november 2009
    Wat heerlijk om dit met je gezin te ondernemen, samen naar de andere kant van de wereld zonder agenda's, creche, werk, weekboodschappen etc.... TOP! Geniet van al het moois en van elkaar, liefs, Marleen
  13. Feri:
    30 november 2009
    Hé Sissie,

Hoe was de vliegreis? Kinderen braaf?

Toedels
  14. Manon Horn:
    30 november 2009
    HEEEEEL veel plezier. Mocht je nog tips nodig hebben voor je dagen in KL dan weet je me te vinden! In elk geval naar de markt gaan in Bangsar in de avond om de lokale feeling op te vangen en daar kan je prima eten! (tip italiaans bij Grappa, Address : Ground Floor, Number One Jalan Telawi Lima, Bangsar Baru 59100 Kuala Lumpur.).
    Onze dagelijkse favoriet was altijd in Sri Hartamas (Indiaas nemen of sizzling plate!):Souled Out
    Specialties include Western, local and Northern Indian cuisine, Fresh juices and soft drinks. Located at 20, Jalan 30/70A, Desa Sri Hartamas, Kuala Lumpur Tel : 603 2300 1955

Groetjes,

Manon
  15. Christel Satter:
    1 december 2009
    Ben zo benieuwd hoe jullie het daar zullen hebben, dus dacht even te gaan kijken...maar nog niets. We blijven kijken en ondertussen heel veel plezier en geniet ze daar tussen de kiwi's!
    Liefs,

Christel
  16. Anny Dierickx-Verdonck:
    1 december 2009
    Hallo, dat zit er op ..... wat een lange reis. Nu kan het grote genieten beginnen !!!
    We zijn benieuwd wanneer we de eerste berichtjes kunnen lezen.
    Groetjes van ons beiden
  17. Margot:
    1 december 2009
    Blij te horen dat de reis zo voorspoedig verlopen is! Zonder ook maar 1 kind kwijt te raken onderweg!
    Ben benieuwd hoe het avontuur verder gaat verlopen en hoe de camper zal zijn!
    We zullen het wel snel lezen.....en wachten met spanning op de eerste berichten!
    Dikke kus voor Tom & Tess
    Liefs,

Ton & Margot, Floor & Britt
  18. Jan Verkerk:
    5 december 2009
    Dag Michel wat gaan jullie een mooie ervaring op doen ik zal jullie volgen uit een nat Nederland, groeten Jan Verkerk.
  19. Gert Jan Borghuis:
    7 januari 2010
    Hoi Michel (en fam.),

Ik hoorde vandaag van Martin Veerman dat je een weblog bijhoudt, dus meteen maar even gekeken.
    Wat een schitterende reis maken jullie !!
    Best wel een beetje jaloers als ik jullie daar in de zon zie zitten met een wijntje en aan de barbecue, vooral nu ze hier de komende dagen praten over gevoelstemperaturen van minus 15 graden of nog lager ....
    Het eind begint natuurlijk al wel in zicht te komen, maar volgens mij hebben jullie nog een paar weken voor de boeg.
    Ik wens jullie verder nog een hele fijne vakantie en veel plezier !!

Hartelijke groeten,
    Gert Jan Borghuis