Welkom!
15 november 2009
Welkom op ons reislog bij Reislogger! We gaan deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze reis. Kom dus snel een keertje terug en bekijk onze laatste reisverhalen, foto's, kaart en profiel. Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer we een nieuw bericht schrijven in ons blog, dan kun je je aanmelden voor email notificaties.

Groeten!
Des gros gros bisous de Boulède.
Kaat
Hans
een heel fijne reis gewenst, geniet van die wereldse vrijheid de komende twee maanden !!! en wie weet wel langer ???
Groet en superreis toegewenst!
Frank, ja die uit Rotterdam
Hoe was de vliegreis? Kinderen braaf?
Toedels
Onze dagelijkse favoriet was altijd in Sri Hartamas (Indiaas nemen of sizzling plate!):Souled Out
Specialties include Western, local and Northern Indian cuisine, Fresh juices and soft drinks. Located at 20, Jalan 30/70A, Desa Sri Hartamas, Kuala Lumpur Tel : 603 2300 1955
Groetjes,
Manon
Liefs,
Christel
We zijn benieuwd wanneer we de eerste berichtjes kunnen lezen.
Groetjes van ons beiden
Ben benieuwd hoe het avontuur verder gaat verlopen en hoe de camper zal zijn!
We zullen het wel snel lezen.....en wachten met spanning op de eerste berichten!
Dikke kus voor Tom & Tess
Liefs,
Ton & Margot, Floor & Britt
Ik hoorde vandaag van Martin Veerman dat je een weblog bijhoudt, dus meteen maar even gekeken.
Wat een schitterende reis maken jullie !!
Best wel een beetje jaloers als ik jullie daar in de zon zie zitten met een wijntje en aan de barbecue, vooral nu ze hier de komende dagen praten over gevoelstemperaturen van minus 15 graden of nog lager ....
Het eind begint natuurlijk al wel in zicht te komen, maar volgens mij hebben jullie nog een paar weken voor de boeg.
Ik wens jullie verder nog een hele fijne vakantie en veel plezier !!
Hartelijke groeten,
Gert Jan Borghuis